”Eräkoira vietiin jo ensimmäiseltä julkkarikeikalta ambulanssilla” – SMC Lähiörotat jaksaa kuin Iron Maiden

Eli vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää.

Youtube

SMC Lähiörotat on tehnyt jälleen sitä minkä parhaiten osaa, eli rehdin räppibängerin. Iron Maiden on rap-junttausta, jossa on yllättävän paljon koukkua.

Näitä koukkuja yhtye on osannut tarjota ja ilmeisesti siihen biisin nimi myös juontaa juurensa. Bändi luottaa kaavaansa kuin Iron Maiden.

Tällä ryhmällä ei tosin ole joko omaa lentokonetta tai sitten lentokelpoista tyyppiä, mutta varsin lentävää tämä meininki kuitenkin on ollut. Infotekstissä tarjotaan mielenkiintoista anekdoottia, muun muassa tähän tyyliin:

”SMCn taival on ollut pitkä ja tapaturma-altis. Monta viekasta rottaa on jäänyt tienpäälle, mutta tämä suomen Iron Maiden se vaan porskuttaa. Eräkoira vietiin jo ensimmäiseltä julkkarikeikalta ambulanssilla, mutta löytyi jo tunnin päästä tuoppi kädessä baarista. Prinssi on puljannut läpi suomen suihkulähteissä ja aina muistanut pestä silti hampaansa.”

Tätä samanlaista muistelua kuullaan myös kappaleella.

Yhtye on julkaissut urallaan kaksi albumia. Yhtyeen edellinen julkaisu on Haavoihin suolaa -single, jonka löydät täältä. Iron Maiden -musiikkivideosta vastaa kaavaan kuuluen Pablo Films ja sen voit katsoa alta.