Eräs planeetan suosituimmista poppareista esiintyi todella tuntemattoman death metal -yhtyeen paita päällä – bändi asiasta ymmällään

Lil Nas X:n asuvalinta puhuttaa.

Amerikassa ennätyksiä rikkonut räppäri ja laulaja Lil Nas X antoi Audacy-festivaalilla haastattelun, joka sai chicagolaisen death metal -yhtye Hatemongerin ymmälleen. Lil Nas X:llä oli nimittäin haastattelussa Hatemongerin paita päällään.

Äärimetallibändien paitoja on toki ollut poppareiden yllä monta kertaa aiemminkin (lue lisää vaikkapa täältä). Tällä kertaa kyseessä oli kuitenkin tavallista erikoisempi paitavalinta Lil Nas X:ltä. Hatemonger on julkaissut nimittäin vasta yhden ep:n verran materiaalia, ja ensimmäisen keikkansakin bändi soitti vasta elokuussa. Hatemongerilla on Facebookissa alle 1000 tykkääjää, joten mistään trendien perässä juoksentelusta ei Lil Nas X:n tapauksessa ainakaan ole kyse.

Metal Sucks -sivustolle bändi kertoo, ettei heillä ole mitään hajua, mistä Lil Nas X on Hatemongerin paidan ylleen löytänyt. Bändi on asiasta rumpalin kommenttien mukaan kuitenkin luonnollisesti innoissaan.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Audacy (@audacy) jakama julkaisu