”Kuuntele mitä minä sanon, niin sinulla ei ole hätää” – pakko kai se on uskoa, kun Oranssi pazuzu niin sanoo

Metallipsykedeelikot julkaisivat singlen tulevalta albumiltaan.

13.03.2020

Oranssi pazuzu julkaisee tulevan albuminsa metallijätti Nuclear Blastin kautta. Huhtikuussa ilmestyvältä levyltä ensimmäiseksi singleksi on valikoitunut luonnollisesti… albumin pisin biisi!

Psykedeelistä black metalia esittävän tamperelaisyhtyeen edellinen albumi Värähtelijä (2016) sai ylistävän vastaanoton kriitikoilta myös kansainvälisessä musiikkimediassa ja koukutti yhtyeen faneiksi tunnettuja hahmoja James Hetfieldistä Matt Pikeen. Nähtiinpä Oranssin pazuzun logo jopa poppari Rita Oran keikalla käyttämässä takissa, mutta se on toinen tarina.

”Halusimme ehdottomasti etsiä musiikkiimme uusia näkökulmia ja toisessa kädessä jatkaa siitä, mitä aloimme rakentamaan Värähtelijän kanssa. Uudelle albumille olemme ottaneet vaikutteita myös elektronisesta musiikista. Ei niinkään suoranaista soundia, vaan ideoita kappaleesta, joka voisi matkata erilaisten portaalien läpi luoden uusia äänimaailmoja, maisemia ja mielikuvia muuttuvasta ympäristöstä”, laulaja-kitaristi Juho Vanhanen kommentoi.

Mestarin kynsi -albumi ilmestyy 17. huhtikuuta ja tänään julkaistiin kymmenminuutinen Uusi teknokratia -kappale suoratoistopalveluissa ja Zev Deansin ohjaaman musiikkivideon tiiseri. Katso ja kuuntele.

Lisää luettavaa