Eräs Suomen kovimmista garageryhmistä on ”viisipäinen rock-hirviö” – video ensinäytössä Rumbassa

The Toxics -video Rumban sivuilla nyt.

17.10.2022

Mainio garageryhmä The Toxics julkaisee tällä viikolla toisen albuminsa A Place Called Razors Edge. Levyä onkin saanut odotella jo jonkin aikaa, sillä yhtyeen debyytti ilmestyi vuonna 2017.

Uuden albumin on tuottanut Lauri Eloranta. Levyn julkaisee Portugalista käsin operoiva levy-yhtiö Chaputa! Records. Levy äänitettiin ja miksattiin loppuvuodesta 2020 Lazarus Studiolla niin ikään Lauri Elorannan toimesta. Suomessa levyn jakelijana toimii Svart Records.

Tiedote maalailee levystä runollisesti näin:

”Tasapainottelun teema leimaa useita albumin tarinoita: tasapainottelu hyvän ja pahan, säädyllisyyden ja säädyttömyyden, totuuden ja valheen välillä. Nyt julkaistava albumi ilmaisee yhtyeestä uusia puolia. Yhtye on luonut nahkansa muutamien miehistönvaihdosten myötä. Alkukantaisen energisyyden rinnalle on kypsynyt hienovaraisempia sävyjä ja entistä melodisempia pop-koukkuja. Mutta oikealla hetkellä – ehkä juuri silloin kun et osaa sitä odottaa – The Toxics on edelleen lavoja pirstaleiksi soittava viisipäinen rock-hirviö!”

”Virallisesti” albumi ilmestyy 25. päivä marraskuuta, kun sen vinyyliversio ilmaantuu kauppoihin. Levyn voi kuitenkin suoratoistopalveluista kuunnella jo tästä päivästä lähtien.

Bändin kitaristi Ilkka Luttinen on ohjannut 3D-videon levyn nimikappaleelle Razors Edge. Mainiota menoa, ja yhtä mainio video!

Videon voi katsoa alta.

Lisää luettavaa