Etkö pääse katsomaan Queeniä Tampereelle? Bändin keikan voi nähdä samana päivänä myös kotisohvalta

Brian May ja kumppanit hyppäävät livestriimikelkkaan.

Queen ja solistinsa Adam Lambert kertovat online-keikasta, joka tulee nähtäväksi Kiswe-striimauspalveluun sunnuntaina 24. ja maanantaina 25. heinäkuuta.

Kyseessä ei ole aivan perinteinen pandemia-ajan nettistriimi vaan spektaakkelimaiseksi lupailtu, ennalta nauhoitettu kaksi ja puolituntinen keikkatallenne. Konsertti on kuvattu viime kuussa yhdellä kymmenestä loppuunmyydystä Lontoon The O2-areenan keikasta.

Rhapsody Over London -nimistä konserttivideota on ollut kuvaamassa yli 100 alan ammattilaista 26 videokameralla. Nettistriimin kerrotaan sisältävän myös interaktiivisia erikoistoimintoja, joiden avulla katsoja voi kommunikoida muiden fanien kanssa.

Striimiin on myynnissä neljä erilaista lippupakettia, joiden hinnat vaihtelevat vajaan 20 ja reilun 70 euron välillä. Pakettien erot liittyvät lähinnä kuvanlaatuun ja ekstramateriaaleihin. Kaikkein kalleimman lipun ostaja saa livestriimiprintillä varustetun t-paidan.

Lisäksi lipun ostettuaan voi jättää yhtyeelle kysymyksiä Q&A-sessioon, joka lähetetään livenä mistäpä muualta kuin Tampereen Nokia-areenan bäkkäriltä, jossa Queen esiintyy kumpanakin striimipäivänä. Lisätietoja tältä sivulta.

Yhtyeen kumpikin Tampereen-keikka on viimeistäkin hattuhyllypaikkaa myöten loppuunmyyty, joten keikkastriimi voi olla aivan varteenotettava vaihtoehto, mikäli liput jäivät saamatta.

Lisää luettavaa