Euroviisuhuuma jatkuu: italialainen voittaja villitsee Suomessa, kaikki eivät mahdu Blind Channelin keikoille

Rock on suomalaisilla veressä.

27.05.2021

Italialainen viisuvoittaja Måneskin näyttäisi nousevan Suomessa valtavaan suosioon.

Suomen Spotifyn topkympissä on peräti kolme kappaletta Måneskinilta. Ykkösenä on luonnollisesti Euroviisujen voittobiisi  Zitti e buoni, mutta kolmantena listalla on samaisen yhtyeen I Wanna Be Your Slave. Välissä on tietenkin Blind Channelin Dark Side. Kolmas Måneskinin kappale (nimeltään Coraline) löytyy Spotifyn listalta sijalta yhdeksän.

Zitti i buonia kuunneltiin maanantaina Suomessa uskomattomat 218 439 kertaa. Samana päivänä myös Dark Side veti tähänastiset ennätyslukemat, kun sitä kuunneltiin Suomessa 176 406 kertaa.

Muutama suomalainen biisi on Rumban tietojen mukaan ylittänyt 200 000 kuulijan rajapyykin, mutta ilmeisesti Zitti i buoni on ensimmäinen Suomessa yli 200 000 striimiä päivässä kerännyt ulkomainen kappale.

Tänään Blind Channel kertoi myyneensä ensimmäisen keikkansa koskaan loppuun. Bändi esiintyy Helsingissä Allas Sea Poolilla 14. päivä elokuuta, eikä lippuja enää ole saatavilla.

Lisää keikkoja luulisi tulevan lähiaikoina melkoiset määrät, sillä yhtye on eräs kuumimpia suomalaisnimiä tällä hetkellä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Lisää luettavaa