Euroviisumenestyjä Blind Channel haluaa näyttää, ettei ole yhden hitin ihme – kuuntele uusi kappale täältä

Balboa on yhtyeen uusi single.

Yle/ Milla Määttä, Mona Salminen

Blind Channel on julkaissut viimein uuden kappaleen.

Euroviisuhitti Dark Side on kaikille suomalaisille jo tässä vaiheessa varmasti tuttu. Suoratoistokuunteluita sille on kertynyt yli 40 miljoonaa kertaa.

Uusi kappale Balboa ottaa nimensä Sylvester Stallonen näyttelemältä tunnetulta nyrkkeilijältä. Kyseessä on bändin ensimmäinen kansainvälinen, Century Media -yhtiön julkaisu.

Dark Siden suosion myötä meiltä on kysytty useasti, miten kovat paineet meillä on seuraavan sinkun suhteen. Meillä ei ole mitään paineita. Emme ole koskaan tehneet musiikissamme kompromisseja – emmekä tee nytkään. Olemme kärsimättöminä venanneet, että saamme uutta musiikkia päivänvaloon”, Blind Channel kertoo ja jatkaa:

”Se sopii täydellisesti tähän hetkeen, jossa vihaajat puhuvat meistä ’yhden hitin ihmeenä’ ja pandemia pilaa suunnitelmia. Balboa on muistutus siitä, ketä me olemme – ketä me olemme aina olleet. Se on violent-pop-turpasauna, joka kertoo, miten pitää kiskoa itsensä ylös tatamista jokaisen kaatumisen jälkeen.”

Bändin tuleva levy on valmis. Albumi julkaistaan ensi vuonna. Keikkojakin on tulossa niin kauan kuin niitä saa soittaa – keikkalistan löydät linkin alta.

13.8. Koria, KoriaRoll
14.8. Helsinki, Allas Sea Pool klo 17 ja 20 – loppuunmyyty
15.8. Helsinki, Allas Sea Pool klo 17 (ikärajaton) ja 20 (ikärajaton) – loppuunmyyty
20.8. Seinäjoki, Stadionfest 2021
26.8. Valkeakoski, Waltikan venetsialaiset
27.8. Tampere, Särkänniemi soi