Fanipaita Kanye Westin yllä ja yksi vuoden puhutuimmista kappaleista – Nyt Tippa yhdisti voimansa JVG:n kanssa, onko luvassa uusi listaykkönen?

Uutta Tippaa.

06.07.2018

Tänä vuonna Tippa-T vaihtoi alkuvuodesta nimensä Tipaksi ja samalla se tarkoitti uudenlaisia tuulia musiikin parissa. Normaalisti Tippa oli ”härskin klubiträpin ammattilainen”, mutta nyt räppäri tarttui kitaraan ja julkaisikin jotain aivan muuta. Kappale oli nimeltään Satutat mua ja se yllätti varmasti monet, tuoden mieleen ennemmin Nirvanan kuin yhdenkään räppärin.

Nimenvaihtoa ja Satutat Mua -kappaletta Tippa kommentoi Rumban haastattelussa tuolloin seuraavasti:

”Nimenvaihto tuntuu hyvältä tässä vaiheessa. Kun julkaisin vuonna 2016 viimeksi oman soolokappaleen, niin ei se tuntunut omalta. Pidettiin tarkoituksella paussi ja tehtiin Bizin kanssa viime kesänä Trappist-materiaalia. Se tuntui oikealta siinä vaiheessa. Niitä biisejä on toki vieläkin julkaisematta ja muitakin trap-biisejä on myös levyllinen, mutta nyt tämä materiaali on seuraava juttu.”

Satutat mua kasvatti suosiotaan tasaisesti ja pian biisi oli Spotifyn listaykkönen. Tähän mennessä kappaletta on striimattu jo yli viisi miljoonaa kertaa.

Myöhemmin Rumba-lehdessä kyseinen kappale nostettiin tämän hetken tärkeimmäksi kappaleeksi ja Tippa komeili myös kyseisen numeron kannessa. Lisää listauksesta voit lukea täällä.

Pian Tippa sai eräänlaista tunnustusta aina Yhdysvalloista asti, kun DJ Livia julkaisi Instagram-tilillään yhteiskuvan Kanye Westin kanssa ja kuvassa Kanye Westillä oli tottakai Tippa-paita yllään. Paidat saivat siinä määrin näkyvyyttä, että ne myytiin loppuun hyvin pian. Tarina ei varsinaisesti kerro, että miten paita Kanye Westille päätyi, mutta Westin kanssa yhteistyötä tehneellä Sasu Kaupilla on mahdollisesti ollut osansa asiaan.

Joku voisi sanoa, että Tipalla on ollut varsin hyvä vuosi. Nyt se vuosi saa jatkoa, koska Tippa julkaisi kolmannen näytteen tulevalta albumilta. Biisi on nimeltään Roska silmäs ja sillä vierailee JVG. Kyseessä on JVG:n ensimmäinen julkaisu tämän vuoden puolella.

Kappaleen tuotannossa on häärinyt Tipan itsensä lisäksi Tido Nguyen ja Antti Tuiskun kahden edellisen levyn takaa tuttu Jurek.

Biisillä liikutaan miehet ja kitara -meiningeissä, Satutat mua -kappaletta kevyemmällä otteella. Ota uusi biisi haltuun alta. Jäämme mielenkiinnolla seuraamaan tulevia Tippa-tapahtumia.


Lisää luettavaa