Flavor Flav sai potkut Public Enemystä

Chuck D sai tarpeekseen Flavorista.

02.03.2020

Public Enemy on antanut potkut perustajajäsenelleen ja hypemiesten kuninkaalle Flavor Flaville.

”Public Enemy jatkaa eteenpäin ilman Flavor Flavia. Kiitämme häntä vuosien palveluksesta ja toivomme hänelle hyvää jatkoa”, tiedotteessa kerrotaan.

Välirikko juontaa juurensa Yhdysvaltain presidentinvaalikampanjointiin. Chuck D on osoittanut tukensa Bernie Sandersille ja ilmoitti esiintyvänsä Public Enemy Radio -kokoonpanonsa kanssa Sandersin vaalitapahtumassa. Flavor Flav vaati juristiensa kautta Sandersia estämään ”luvattoman” esiintymisen ja poistamaan Public Enemyn nimen tapahtuman esiintyjälistalta.

Chuck D:n lakimies vastasi, että Chuck D on Public Enemy -tavaramerkin ainoa omistaja, joten hän voisi esiintyä nimeä käyttäen vaikka yksin. Chuck D on myös piirtänyt Public Enemyn logon, on ryhmän pääasiallinen biisinkirjoittaja ja vastaa myös lukuisista Flavor Flavin lainien kirjoittamisesta. Ja kuten yllä mainittiin: Public Enemyn ei edes ollut määrä esiintyä tapahtumassa, vaan Public Enemy Radion, joka on Chuckin, DJ Lordin ja Jahin muodostama kokoonpano, joka toki esittää Public Enemyn biisejä.

Chuck D ja Flavor Flav perustivat Public Enemyn vuonna 1985, joten onhan tämä historiallisesti haikea välirikko.

Lisää luettavaa