Freestyle-sessio Käpygrillillä poiki levytyssopimuksen – ensinäytössä uuden rap-artistin Sara P:n musiikkivideo

"Sähäkkä sanoilla leikittelijä" julkaisee tänään debyyttituplasinglensä.

Vuonna 2019 ensimmäiset räppinsä ilmoille sylkenyt Sara P, oikealta nimeltään Saara Pantsar, julkaisee tänään debyyttituplasinglensä. Boom bapia räpissään hyödyntävän Sara P:n ensijulkaisulla kuuluvat ysärivaikutteet, mutta myös elektronisempaan ja popahtavampaan suuntaan nojaava soundimaailma.

Oivallus/Perhonen ilmestyy Alakulttuuritalon kautta – levy-yhtiö, jonka alle uunituore rap-artisti päätyi melko epäkonventionaalisen reitin kautta. Sara P nimittäin kiinnitti Alakulttuuritalolla operoivan Juha Pitkäsen huomion Käpygrillin terassilla, kun hän oli keskellä freestyle-sessiota. Pitkänen oli tämän taidoista sen verran vaikuttunut, että halusi ”sähäkän sanoilla leikittelijän” heti talliinsa, tiedote kertoo.

Sara P:n musiikilliseen taustaan kuuluvat erilaiset bluesin ja rock’n’rollin maastossa liikkuvat bändikokoonpanot sekä nuoruuden rumpu- ja lauluharrastus. Ensimmäisiin riimeihinsä artisti inspiroitui edesmenneen isänsä muistelutilaisuuden myötä, jonka jälkeisissä herkissä tunnelmissa hän alkoi kirjoittaa ajatuksiaan sanoiksi. Tuplasingleltä löytyvä Perhonen-kappale onkin omistettu Sara P:n isälle Esa Pantsarille.

Unen ja todellisuuden rajapintoja veikeästi tutkiskeleva Oivallus-biisi saa osakseen myös musiikkivideon, joka on tänään Rumban ensinäytössä. Mikko ”Koide” Kaistisen ohjaamassa sekä jo mainitun Juha ”Dallas” Pitkäsen tuottamassa videossa Sara P pohdiskelee unimaailman rakeita sekä taju kankaalla syntyviä suuria visioita milloin skarpisti terapeutin sohvalla, milloin utuisesti skumppalasin äärellä.

Katso musiikkivideo alta.

YouTube video

Lisää luettavaa