Fyysisellä albumilistalla tapahtuu kuin Super Bowl -finaalissa konsanaan: Pyhimys, Saimaa, CMX suomalaisen black metal -yhtyeen ohi

Yhdellä listalla tapahtuu, toisilla ei niinkään.

13.02.2023

Albumilistan ykkösenä pysyttelee Gettomasa, jonka Vastustamaton oli viime vuoden myydyin albumi. Levy myy yhä kuin häkä, ja se pysyttelee Suomen albumilistan ykkösenä. Perässä sillä ovat vanhat tutut Costi, Sexmane, Behm sekä Haloo Helsinki!.

Jos on albumilista tätä nykyä melkoisen muuttumaton, fyysisellä albumilistalla sen sijaan tapahtuu joka viikko kuin yön Super Bowl -finaalissa konsanaan. Fyysisellä albumilistalla ykköseksi nousee Pyhimyksen & Saimaan Olisinpa täällä. Kakkoseksi nousi Daft Punkin Homework, kolmoseksi VV:n eli Ville Valon Neon Noir, neloseksi CMX:n Aurinko ja vitoseksi Hurriganesin Live 1980.

Viime viikolla ykkösenä on ollut Satanic Warmaster on tällä viikolla sijalla seitsemän. Satanic Warmasterista voit lukea lisää täällä ja täällä.

Sinkkulistalla ykkösenä on UMK-kisaaja Kuumaa. Kakkosena on Miley Cyrus, kolmosen William, nelosena Käärijä huutaa Cha Cha Cha ja vitosena Behm syyttää sen kestäneen Sata vuotta.

Kaikki listasijoitukset löydät täältä.

Lisää luettavaa