Ghost-yhtyeen sisällä kuohuu – ex-bändiläiset ovat haastaneet keulahahmon oikeuteen maksamattomista palkkioista

Ghostin sisällä kuohuu.

05.04.2017

Ghost-yhtyeen sisällä kuohuu.

Kun yhtyeen jäsenistä vain yksi saapui Ruotsin Grammis-gaalaan noukkimaan voittamaansa palkintoa, huhumyllyn mukaan yhtyeen sisällä olisi ollut jonkinlaista skismaa. Oli syy tähän sitten riita tai ei, niin nyt ruotsalaisen Corren-sanomalehden mukaan Ghostin ex-jäsenet ovat haastaneet yhtyeen keulahahmon Tobias Forgen oikeuteen.

Ex-jäsenten mukaan Forgelta on jäänyt maksamatta tuloja muille bändin jäsenille vuodelta 2011 aina vuoteen 2016 saakka noin 208 000 euron arvosta.

Vaikka Forge yhtyeen keulahahmo onkin, niin syytteen mukaan Forge teki päätöksiä kysymätte muilta bändin jäseniltä heidän mielipidettään. Syytteen mukaan Forge on tilittänyt rojaltit ja paitamyynnistä saadut rahat itselleen. Forge puolestaan kertoo, ettei bändi tehnyt tuohon aikaan vielä voittoa, ja kyseiset varat pitivät yhtyeen talouden tuolloin plus miinus nollassa.

Ex-jäsenten mukaan he eivät saaneet minkäänlaisia palkkioita vuonna 2012. Forge maksoi tuolloin satunnaisia summia bänin ex-jäsenille vaikka väittikin, ettei yhtyeellä ole pankkitilillään latin latia.

Lisää luettavaa