Gotyen kanssa superhitin tehtaillut Kimbra tekee paluuta ja jos ei vielä ole nimi hallussa, niin tämän jälkeen sietäisi olla

Joku saattaapi muistaa viitisen vuotta sitten listat Uudesta-Seelannista Yhdysvaltoihin ja Suomeen valloittanut Somebody That I Used to Know -kipaleen.

17.11.2017

Jazz-mausteista, tuikeaa elektropoppia tuunaava uusiseelantilainen Kimbra on meillä päin maailmaa edelleen valitettavan tuntematon nimi. Naiselta on kuitenkin pian tulossa uusi levy ja jos sinkkuvideoihin on luottaminen, kokopitkän luulisi käännyttävän pari päätä myös täällä.

Juuri linjoille pudotettu Top Of The World on ankarasti rullaava, hypnoottinen pala, jossa pehmeän äänen omaava nainen sanelee tekstinsä enemmänkin tiukkana puhelauluna kuin melodisena toimituksena. On se hienoa, kun artistilla on samanaikaisesti super-tarttuva, mutta silti täysin omintakeinen soundi ja lähestymistapa.

Jo aiemmin lokakuussa julkaistu Everybody Knows taas on lempeämpi pop-veisu, mutta ei sekään sieltä kaikkein sovinnaisimmasta päästä.

YouTube video

Kimbran Primal Heart -kokopitkä ilmestyy 19. tammikuuta 2018.

Lisää luettavaa