Green Dayn Billie Joe Armstrong haukkui Trumpia kannattavan faninsa maan rakoon – ”Painu vittuun!”

Näin suorasanaiseen avautumiseen julkisuuden henkilöt harvoin ryhtyvät.

04.01.2018

Green Dayn keulamies Billie Joe Armstrong jakoi Instagram-tilillään kuvan Donald Trumpin tuoreesta twiitistä, jossa Trump mahtailee ja uhkailee Pohjois-Korean Kim Jon Unia ydinpommilla.

Ketään ei tietenkään yllätä, että Armstrongin pointti oli kritisoida Trumpin puheita.

”Tämä ei ole hauskaa. Presidenttimme käyttäytyy kuin vallasta huumaantunut hullu ja UHKAA tappaa viattomia, nälkää näkeviä ihmisiä ydinsodalla. Meidän täytyy saattaa voimaan perustuslain 25. lisäys. Tämä mies on sairas ja asemaansa kelvoton. Ihan sama oletko liberaali vai konservatiivi, tämän täytyy loppua. Jaa tämä. #Trumpoikeuteen”

Keskustelu lähti huimille vesille, kun nimeämätön fani kommentoi Armstrongin julkaisua:

”En halua kuulostaa mulkulta, Billie, mutta sinä olet liberaali ja ihmisillä on oikeus kannattaa Trumpia eikä mikään mitä sinä sanot muuta Trumpin kannattajien mieltä mitenkään.”

Tästähän Armstrong julmistui. Alternative Nation -verkkomedia raportoi, että muusikko haukkui fanin totaalisesti:

”Siinä tapauksessa painu vittuun, senkin idioottipaska. Jos olet tuota mieltä massatuhonnasta ja murhasta, niin painu vittuun. Pysy kaukana Instagramistani äläkä tule takaisin. Älä helvetissä kuuntele levyjäni. Minua ei häiritse yhtään käskeä sinunkaltaisiasi tietämättömiä paskapäitä painumaan helvettiin. Sama koskee kaikkia muita idioottipaskoja, joiden mielestä tällainen käytös pitäisi hyväksyä. Painukaa vittuun!”

Oli Armstrongin avautumisesta mitä mieltä hyvänsä, niin kaikki miehen julkaisun kommenttiraitaa seuranneet voivat varmasti ainakin siitä olla samaa mieltä, että ”keskustelua” seuratessa menee usko ihmiskuntaan hyvin, hyvin nopeasti.

Lisää luettavaa