Haamu-nimellä räppiä tekevän Mishan kappale sai taidokkaan musiikkivideon, joka on sanalla sanoen lumoava

Videossa on otettu green screen -tekniikasta kaikki irti.

12.08.2022

Kolme viikkoa sitten kirjoitimme Misha-tuottajanimellä musiikkia julkaisevan Mishan uudesta kappaleesta, jossa vierailee Brightonissa vaikuttava laulaja-lauluntekijä Kaisha. Imagination on toinen julkaisu Mishan tulevalta syksyllä ilmestyvältä kokonaisuudelta nimeltä Nocturnal, jossa tulevat vierailemaan muun muassa Oddisee, Katori Walker ja Ayelle. Misha tunnetaan myös artistinimellä Haamu, jonka kautta hän julkaisee räppiin pohjautuvaa musiikkia.

Kuvailimme heinäkuussa Imagination-kappaletta näin: ”Imagination kuljettaa oitis kohti aikaisia kesäiltoja, kun yön mustat sävyt ovat vielä tuntikausien päässä ja ainoa mielen päällä oleva asia on se, mikä somiste drinkkilasin mukana tulee ja tuuleeko kattoterassilla mahdollisesti aavistuksen liikaa. Kappale on samaan aikaan tuotannon joiltain osin elegantin hallittu, mutta toisaalta veikeän lennokas – haavekuvissa ei säästellä, vaan kokonaisuus kannustaa heittäytymään tuulen vietäväksi.”

Tänään kasarihenkinen r&b-raita sai osakseen musiikkivideon, jota voisi kuvailla vähintäänkin upeaksi. Green screen -pohjaisessa videossa on otettu käytössä olleesta tekniikasta kaikki irti ja päästetty mielikuvitus kappaleen nimen kunniaksi rennosti valloilleen. Näköaistia hellivässä lumoavan satumaisessa videossa kruisaillaan villisti mutta elegantisti läpi kosmoksen, jossa sekoittuvat nykymaailman puitteet ja abstraktit kuviot yhdeksi valloittavaksi seikkailuksi.

Musiikkivideo on Mitch Hallin ohjaama ja Astrobeachin tuotantotyötä. Voit katsoa sen alta.

Lisää luettavaa