Kotimainen räppäri-tuottaja jatkaa kansainvälisten yhteistöiden linjaansa – uudella singlellä mukana kokeellisella otteella r&b:tä tekevä artisti

Mishan kappaleessa vierailee Brightonissa asuva Kaisha.

23.07.2022

Tuottaja Misha julkaisi torstaina kappaleen, joka on viileän raikas sukellus mielikuvituksen uneliaisiin syövereihin. Imagination-nimisessä kappaleessa vierailee Malesiasta kotoisin oleva ja Brightonissa asuva laulaja-lauluntekijä Kaisha, joka tunnetaan futuristisella neo soulilla ja pop-musiikista lainaavilla rytmeillä kyllästetystä modernista r&b-soundistaan.

Imagination kuljettaa oitis kohti aikaisia kesäiltoja, kun yön mustat sävyt ovat vielä tuntikausien päässä ja ainoa mielen päällä oleva asia on se, mikä somiste drinkkilasin mukana tulee ja tuuleeko kattoterassilla mahdollisesti aavistuksen liikaa. Kappale on samaan aikaan tuotannon joiltain osin elegantin hallittu, mutta toisaalta veikeän lennokas – haavekuvissa ei säästellä, vaan kokonaisuus kannustaa heittäytymään tuulen vietäväksi.

Kappale on toinen single Mishan tulevalta syksyllä julkaistavalta kokonaisuudelta nimeltään Nocturnal. Kaishan lisäksi kappaleissa tullaan kuulemaan muun muassa Oddiseeta, Katori Walkeria ja Ayellea.

Myös Haamu-nimellä räppiä tekevän Mishan musiikkia on kehuttu laajalti kansainvälisestikin, ja artistin musiikkia on nostettu muun muassa BBC Radio 1Xtran sekä Soulection Radion toimesta. Viime vuonna Misha julkaisi kaksi ep:tä, ja hiljattain artistin musiikkia kuultiin myös HBO:n South Side -sarjassa.

Kuuntele Imagination alta.

Lisää luettavaa