Haloo Helsingin kappaleissa ei kuulla vierailijoita lähestulkoon ikinä – uudessa remixissä mukana kaksi tämän hetken suosittua räppäriä

Kyseiset räppärit eivät ole JVG.

31.12.2022

Eilen ilmestyi Haloo Helsingin remix yhtyeen Reiviluola-kappaleesta, jonka alkuperäinen hitiksi noussut versio löytyy bändin viime syksynä julkaistulta Älä pelkää elämää -albumilta. Uudessa versioinnissa ovat mukana Etta ja Jambo, ja sen ovat tuottaneet Snapir, Pepe Jean Jr. ja Perjantai4000.

Haloo Helsingin kappaleissa ei ole tapana kuulla vierailijoita – viimeksi näin tapahtui vuonna 2018, kun Texas-kappaleessa kuultiin JVG:tä.

”Meillä oli ilo ja kunnia pyytää mukaan nuoria kollegoita, joiden tekemisiä olemme seuranneet jo useamman vuoden ajan”, Haloo Helsinki kommentoi. ”Ettahan oli mukana Leon ja Jeren Stereo-projektissa jo vuonna 2019, ja Jambon tiimi työskentelee samoilla studiolla meidän kanssa. Oli siis luonnollista pyytää juuri heidät mukaan tähän Reiviluola -remix-versioon feattaamaan. Tämän kappaleen myötä halutaan toivottaa kaikille hyvää uutta vuotta, nähdään kesäfestareilla 2023!”

”Oli ihanaa tehä tanssimusaa!” Jambo sanoo. ”Ellin voksut on ihan sairaat ja Etta on aina leija.”

”On iso kunnia päästä versioimaan yhdessä Jambon kanssa tätä jo klassikoksi muodostunutta biisiä. Arvostan Haloo Helsinkiä tekijöinä paljon”, Etta täydentää.

Kuuntele remix alta.

Lisää luettavaa