Haluatko omistaa Michael Monroen punaisen liivin tai kenties saada yksityiskeikan Elastiselta? Nyt molemmat ovat mahdollisia

Hyvällä asialla ollaan.

Sami Turunen

Musiikkimuseo Fame järjestää hyväntekeväisyyshuutokaupan.

Myynnissä ja huudettavana on erilaisia kohteita laidasta laitaan: kohteista löytyy muun muassa ”Chisun 11-vuotiaana saama piano, jolla on sävelletty kaikki laulajan alkuaikojen biisit, Ellinooran Vaaleanpunainen vallankumous -levyltä tuttu kitara, Juha Tapion käyttämä muotisuunnittelija Jukka Rintalan suunnittelema takki, Atomirotta-yhtyeestä tutun Rane Raitsikan kitara, Haloo Helsinki -yhtyeen kultalevyt, Elastisen intiimi akustinen yksityiskeikka, Kotiteollisuus-yhtyeen Jouni Hynysen kehyksissä oleva parta, Leon yksityiskeikka sekä Benjamin Peltosen tavaramerkkinä toiminut hattu”, Famen sivuilla kerrotaan.

Huutokaupassa voi hankkia itselleen myös ”kahvihetken Wirtasten kanssa” eli tapaamisen Toni Wirtasen ja Jannika B:n kanssa.

Huutokaupattavia tavaroita pääset selaamaan täällä. Huutokaupassa voi esittää omia tarjouksiaan aina perjantaina 28. päivä saakka. Tähän mennessä suurin tarjous on Elastisen yksityiskeikalla, josta on tätä kirjoittaessa tarjottu 1550 euroa. Michael Monroen punaisen kangasliivi sekä huuliharpusta ja Michaelin valitsemasta yllätyslahjasta on tarjottu 660 euroa.