”Häntä ei oltu tehty koneistoon, josta hän löysi itsensä” – perjantaina menehtyneen Aviciin perhe julkaisi tiedotteen

Aviciin perhe kertoo, että Avicii halusi löytää rauhan.

26.04.2018

Avicii, oikealta nimeltään Tim Bergling kuoli viime perjantaina 20.4. vain 28-vuotiaana. Aviciin oli tiedetty jo pitkään kärsineen erilaisista terveysongelmista, häneltä poistettiin sappirakko ja umpilisäke vuonna 2014.

Avicii oli lopettanut keikkailun vuonna 2016. Netflixistä löytyvä True Stories -dokumentti paljastaa, että Avicii oli jatkuvasti valtaisan paineen alla koko uransa ajan. Näitä paineita hän oli yrittänyt paeta viime vudet.

Nyt edesmenneen huippu-dj:n perhe on julkaissut tiedotteen. Tiedotteella perhe kertoo, miten Avicii oli herkkä mies, eikä häntä oltu tehty osaksi bisnes-koneistoa, josta hän itsensä löysi. Aviciilla oli hänen perheensä mukaan hauras sielu ja hänen perfektionisminsa ja kova työtahtinsa vei hänet äärimmäiseen stressitilaan. Aviciilla oli vaikeuksia onnellisuuden ja elämän merkityksen hahmottamisen kanssa.

Tiedotteella kerrotaan, että keikkailun lopettamalla Avicii yritti löytää tasapainon elämäänsä ja hän halusi vain tehdä musiikkia. Lopulta hän ei jaksanut enempää ja halusi vain löytää rauhan.

”Tim, olet ikuisesti rakastettu ja kaivettu. Persoonasi ja musiikkisi tulee pitämään muistosi elossa. Me rakastamme sinua”, perhe päättää tiedotteen.

Tiedotteen voit lukea täältä.

Lisää luettavaa