”Harmillisen moni katoaa pimeyden alle” – katso Pins.kun uusi video

Auringonpimennys on esikoisalbumiaan työstävän artistin toinen tänä vuonna julkaistu single.

23.10.2020

Viimevuotisen esikois-ep:n jälkeen Pins.ku on julkaissut tänä vuonna kaksi singleä: Unohtumaan ilmestyi kesällä, Auringonpimennys tänään. Kappale ja sille kuvattu tanssikoreografia jatkavat artistin vahvaa visuaalista linjaa.

”Auringonpimennys kertoo henkilöstä joka haluaa pois. Ei halua olla täällä, mutta ei lähteäkään. Harmillisen moni kuitenkin katoaa pimeyden alle. Tuotannollisesti tuntui luontevalta lähteä rauhallisempaan suuntaan. Kappale on surumielinen, joten halusin tunteen kuuluvan muuallakin kuin sanoituksissa. Teen biisejä usein fiilispohjalla. Jos päivä olisi ollut erilainen, olisi luultavasti myös kappalekin”, esikoisalbumiaan työstävä Pins.ku kertoo.

”Video jatkaa, edeltävien musiikkivideoiden tarinaa. Tanssilla pyrin tuomaan esiin sitä, mitä sanallisesti on vaikea kertoa. Olin kuvauksissa valkoisilla piilolinsseillä, joiden läpi en nähnyt juuri mitään. Liike sai elää pimeässä tilassa, sekä näköaistin puuttuessa. Kappaleessa kuitenkin käsitellään kuolemaa, joten pimeys ja aistien heikentyminen tuntuivat sopivilta.”

Katso video alta.

Lisää luettavaa