Harry Styles palasi albumilistan ykköseksi – singlelistan kärki pysyy samana

Albumilistan viiden kärjessä on kaksi aivan uutta ja kaksi huomattavasti vanhempaa levyä.

27.06.2022

Harry Stylesin Harry’s House nousi takaisin Suomen virallisen albumilistan ykköseksi viikon tauon jälkeen. Toisella sijalla on toissa viikonloppuna Helsingin Olympiastadionilla esiintyneen Haloo Helsingin Älä pelkää elämää, jolla on takanaan jo 41 viikkoa listalla.

Albumilistan sijoilla kolme ja neljä on kaksi uutta levyä: Draken Honestly, Nevermind ja Lytän Reijo. Viidentenä on Behmin syksyllä 2020 ilmestynyt Draaman kaari viehättää, joka on ollut listalla pian sata viikkoa, jos ja kun sama meno jatkuu.

Muut uutuusalbumit ovat Radiohead-sivuprojekti The Smilen A Light for Attracting Attention (sija 24.), Melon Helena (38.), ja uusintajulkaisut alun perin 1990-luvulla ilmestyneistä Juice Leskisen Haitaribussista (29.) ja Topi Sorsakoski & Agentsin levystä Half and Half. Jälkimmäinen, nyt vinyylinä julkaistu teos on sijalla 15., ja fyysisten albumien listan ykkösenä.

Singlelistan viiden kärki on täysin sama kuin viikko sitten. Isac Elliotin yhdessä Williamin ja Cledoksen kanssa julkaisema 20min jatkaa ykkösenä, Ramses II:n Villieläin kakkosena, ja JVG:n Amatimies sijalla kolme. Neljäntenä on Gettomasa Shamppanjadieetillä ja vitosena El Migun Erilainen.

Uusia singlelistalle nousseita biisejä ovat Antti Tuiskun ja Bessin Grindr Mayhem (7.), Cledosin ja Faben Mis oot ollu (9.), Jojin Glimpse of Us (12.) ja Mikael Gabrielin Kompassi (17.).

Lisää luettavaa