Helsingin rouhein baari hakee työntekijää: ”Ehdottomasti tärkeimpänä kyky kestää oman elämänsä rokkitähtien jorinat siitä, kuinka ovat joskus pelannet Mick Jaggerin kanssa jalista”

Majavaan tarvitaan uusia länkytyksen kuunteljoita.

Majava-baari Helsingissä hakee uutta työntekijää. Samalla duunaria haetaan myös uuteen Suvilahti TBA -monitapahtumataloon.

Ilmoituksessa kerrotaan työnkuvasta muun muassa seuraavaa:

”Nyt olisi käsillä se kerran vuoteen avautuva hetki, kun meillä on haussa paikkoja suomiviihteen tuuliseen etulinjaan! Onko sinusta miinanraivaajaksi kesän festareille, aamuvirkuksi lounastarjoilijaksi, yökyöpeliksi aamuöiden tansseihin, Majavan darravisaan vetäjäksi tai vaikka Sirdieen jukeboxin korjaajaksi?” ilmoituksessa kerrotaan ja jatketaan:

”Vaatimuksena lähes kaikille anniskelupassi, pari vuotta työkokemusta kyyppaamisesta, valmius tarvittaessa yksin- ja yötyöskentelyyn ja viimeisenä, mutta ehdottomasti tärkeimpänä kyky kestää oman elämänsä rokkitähtien jorinat siitä, kuinka ovat joskus pelannet Mick Jaggerin kanssa jalista, juoneet Bonon kanssa tequilaa ja vieneet keppanan R-kioskeihin.”

Koko ilmoituksen näet alta.