Hieman mystinen, hieman melankolinen – Pihlaja tutkii salaista rakkautta

Pihlajan tänään ilmestynyt single on jo viides tulevalta levyltä.

02.09.2022

Aktiivisesti uusia singlejä vuoden sisään julkaisseelta Pihlajalta kuullaan tänä perjantaina kappale, joka on samoin kuin aiemmat singlet näyte artistin tulevalta levyltä. Tänään ilmestyneen biisin nimi on Baby baby, ja se on viides single Pihlajan levyltä – aiemmat kappaleet ovat Paha Barbi (kirjoitimme siitä täällä), Tatuoitu (siitä löydät tietoa täältä), Tippan kanssa tehty Menee yli (lue siitä täältä) ja Bon appétit (lue lisää täältä).

Baby baby on Pihlajan artistityylille ominaiseen tapaan hieman mystinen, hieman melankolinen ja hieman kohtalokas. Biisi käsittelee intensiivisiä toiseen ihmiseen kohdistuvia tunteita, jotka joudutaan syystä tai toisesta pitämään piilossa. Paineen alla yritetään tapella paljastumista vastaan, vaikka toisaalta sen vapauttavasta efektistä haaveillaan. Se sentään ratkaisisi raastavan oloisen tilanteen, vaikka ei varmasti seuraamuksitta. Mutta, kuten kappaleessa sanotaan: ”Annetaan jo meidän meihin rakastuu”.

Keväällä Pihlaja teki yhdessä Ettan kanssa historiaa, kun Bändäri-kappale nousi Suomessa Spotify-listan ykköseksi ensimmäisenä kahden naisen yhteisbiisinä. Pihlajan debyyttialbumi toi artistille Emma-ehdokkuuden ja striimasi kultaa.

Kuuntele Baby baby alta.

Lisää luettavaa