”Hiphopin vihatuin mies” alkoi kirjoittaa muistelmiaan

Kid Cudilla on ollut kränää suuntaan jos toiseen.

22.09.2022

Yhdysvaltalainen räppäri Kid Cudi paljasti Twitterissä aloittaneensa kirjan kirjoittamisen ja päässeensä alkuun ensimmäisessä luvussa. Projekti tulee lopulta johtamaan artistin muistelmiin, joissa hän tulee kertomaan oman tarinansa rehellisesti ja omine sanoineen.

”Oman tarinani kertominen omin sanoin on pelottavaa, mutta minusta tuntuu että se pitää tehdä”, Kid Cudi, oikealta nimeltään Scott Ramon Seguro Mescudi, kirjoitti Twitter-päivityksessään. ”Tuntuu että kaikki tulee käymään enemmän järkeen sen suhteen miksi tapasitte alussa sellaisen ongelmanuoren joka olin.”

Vain muutama päivä sitten Kid Cudi totesi olevansa ”nähtävästi hiphopin vihatuin mies tällä hetkellä”. Artistilla on lähikuukausina ollut selkkauksia Kanye Westin ja tuottaja Mike Deanin kanssa, mihin moinen twiitti voinee liittyä. Mike Dean pudotettiin Kid Cudin viime viikonloppuna järjestetyn Moon Man’s Landing -festivaalin esiintyjälistalta, mikä johti Deanin antamaan Kid Cudille lempinimen ”Mid Cudi”.

Kid Cudi julkaisee syyskuun 30. päivänä kokopitkän nimeltä Entergalactic. Kappaleita tulevalta levyltä on jo vuotanut julkisuuteen, tosin epäimartelevaan suuntaan editoituina: kuka ikinä tempauksen takaa löytyykin oli nimittäin lisännyt kappaleisiin pieru-efektejä. Kid Cudin fanit ovat syyttäneet tästä Mike Deania.

Lisää luettavaa