Hodor! Hold the door! Holy Wars! – Game of Thronesin traaginen sankari jamitteli Megadethin kanssa

Maaginen hetki Instagramin historiassa.

https://www.instagram.com/p/BkdcqbOn5af/?utm_source=ig_embed

Viime viikonlopun metallifestari Hellfest veti Ranskaan massiivisia nimiä niin lavalle kuin lavan taakse. Mukana melskasi myös pohjois-irlantilainen näyttelijä ja DJ Kristian Nairn, joka maailmalla parhaiten Game of Thronesin Hodorina tunnetaan.

Siellä Nairn eksyi Megadethin takahuoneeseen ja syntyi Instagram-historiaa. Yltä voi nimittäin katsoa ja kuunnella Hodoria vetämässä kitara kourassa Holy Warsia yhdessä Dave Mustainen ja kumppanien kanssa.

Kohtaamisesta olivat ilmiliekeissä kummatkin osapuolet. Nairn hehkuttaa omassa Instassaan lapsuuden unelmiensa täyttymystä…

”Joskus en tiedä miten asiat tapahtuvat… Haha. 14-vuotias ja 42-vuotias Kristian pääsivät kumpikin yliviivaamaan yhden kohdan elämän unelmalistalta, kun pääsin lämmittelemään Megadethin kanssa eilen. Tämä bändi käynnisti minunkin matkani alun perin. Olen sanaton. Täysin sanaton. Kiitos Dave Mustaine, David Ellefson, Kiko Loureiro ja Dirk Verbeuren, ihan vain siitä, miten hienoja ihmisiä olette. #pyörtyy”

…kun taas Megadethin kitaristi Kiko Loureiro leuhki omassa Instassaan sekä selfiellä Hodorin kanssa että videopätkän kuvauksessa seuraavaa:

”Hodor! Hold the door! Holy wars! @kristiannairn. Hän on uskomaton kitaristi.”

Hodor!!!! @kristiannairn #hellfest

A post shared by Kiko Loureiro (@kikoloureiro) on