Huippulupaus Rosa Coste levymerkki PME:n ja ohjelmatoimisto Team Agencyn talliin, uutta musaa pian

Uuden singlen julkaissut Kalle Kinos niin ikään Teamin edustukseen.

20.08.2021

Rosa Coste debytoi talvella omakustannesinglellään Musta. Kappale levisi sosiaalisessa mediassa orgaanisesti ja noteerattiin myös Rumbassa, sillä se puhutteli tarinallaan väkevästi. Kotimaisista levymerkeistä PME on jälleen kerran ollut sormi pulssilla ja napannut rovaniemeläisartistin talliinsa. Costen ensimmäistä julkaisua PME-leiristä ei tarvitse odotella kauan: Kesken-single julkaistaan perjantaina 27. elokuuta, ja Ole varovainen -ep myöhemmin syksyllä.

”Olin juuri julkaissut ensimmäisen sinkkuni ikinä ja siinä sai käsitellä paljon asioita, mitkä ei ollu käyny mielessäkään. PME näki sen ja keskittyi tärkeimpänä siihen, mitä ne voi tarjota mulle tukeakseen mun musiikillista kasvua ja omaa tekemistä, artisti edellä. Puhuttiin musiikista, musiikin tekemisestä, taustatekijöiden työn huomioimisesta ja muista sellaisista asioista, millä mun mielestä oikeasti on väliä”, Coste kertoo.

Coste on solminut sopimuksen myös ohjelmatoimisto Team Agencyn kanssa. Costen keikkoja pääsee todistamaan Tampereen G Livelabissa 22. lokakuuta ja Helsingin G Livelabissa 23. lokakuuta.

Coste ei ole ainoa Team Agencyn uusi kiinnitys. Costen nykyinen PME-kollega Kalle Kinos on myös tästä eteenpäin Teamin edustuksessa. Tampereen rap-konkari julkaisi tänään Ihan muuten vaan -kappaleen, joka on viimeinen single Kinoksen tulevalta albumilta 5.0.

Muut Teamin tämänpäiväiset kiinnitykset ovat SMC, DJ Ulrika ja DJ Vicky.

Lisää luettavaa