Huippumalleja, huippumuotia, viittauksia Neitsyt Mariaan ja pimeyksistä saapuva Kim Kardashian – eli Kanye Westiltä uusi musiikkivideo

Ei tämäkään ihan perinteinen musiikkivideo ole.

Kanye West herätti närkästystä, mutta myös ihailua Famous-kappaleensa musiikkivideolla. Nyt Westiltä tulee jälleen uusi video, tällä kertaa kappaleesta Wolves. Kappaleella vierailee Vic Mensa, sekä Sia. Molemmat ovat myös videolla.

Video on mustavalkoinen, mystinen ja hieman jopa synkkä. Videoon on oletettavasti yritetty saada ahdistunutta tunnelmaa, josta Kanye West biisilläkin räppää. Kappaleessa Kanye West vertaa itseään ja Kim Kardashian-Westiä Joosefiin ja Neitsyt Mariaan. Kappaleella sudet (Wolves) merkkaavat henkilöitä, jotka jahtaavat heitä ja heidän lapsiaan paikasta toiseen. Tapahtumapaikkana kappaleen sanoituksissa toimii klubi, videollakin ajottain ollaan.

Balmainin logo puhuu videon tyylistä myös omaa kieltään. Videolla vilisee cameoita niin Kylie Jenneriltä, Cindy Crawfordilta kuin Anna Clevelandilta, monen muun nimen joukosta. Wolves tuokin esiin shokeeravan Famous-videon jälkeen Westistä hieman toisenlaisen puolen.