Huomio, David Hasselhoff -fanit! Se totaaliöveri 1980-luvun toimintaleffoille kumartava musiikkivideo on nähty – Nyt on elokuvan vuoro

True Survivor -biisin myötä David Hasselhoff palasi musiikkimaailmaan kunnon kasarirytinällä. Biisi oli silkkaa rautaa, josta ei kliseitä puuttunut. Etenkin siihen tehty video oli mieletön kokoelma hienoimpia 1980-luvun toimintakliseitä.

Monilta meni videon julkaisun aikoihin ohi, että siinä esitetyt toimintaelokuvakohtaukset olivat ihan oikeasta elokuvasta. Kung Fury -nimisen pätkän ruotsalaiset tekijät keräsivät Kickstarter-varainkeruun avulla itselleen ihan mukavan 630 019 dollarin potin, jonka avulla rahoittivat elokuvansa teon.

Leffa on saamassa maailmanlaajuista ensi-iltaansa moderniin tapaan YouTubessa ensi torstaina Suomen aikaa noin kello 23.00. Nyt pätkä on saanut omat epäviralliset ensi-iltasivunsa Facebookiin. Mikäli ihastuttavan överi 1980-luvun meininki kiinnostelee, kannattaa tämä sivu laittaa kirjanmerkkeihin. Sivuille tulee myöhemmin tarkka linkki, mistä leffan voi katsoa.

Leffan Kickstarter-sivuille pääset tästä. Virallisille kotisivuille pääset taas tästä.

Huh. Eeppistä kamaa tulossa.