Huomio Tampere! Sauna Open Air -lippuja ja ämpäreitä jaossa nopeimmille ja valppaimmille

Tampereen keskustaan "ja muihinkin kaupunginosiin" piilotettiin viime yönä 200 ämpäriä.

29.06.2022

Pitkät perinteet omaava Sauna Open Air -festivaali järjestetään Tampereen Hakametsän jäähallin parkkialueella 7.-9. heinäkuuta eli ensi viikon torstaista alkaen.

Mikäli festarilippua ei löydy vielä ja olet tänään Tampereella, kannattaa pitää silmät tarkkana. Viime yön aikana ”keskustaan ja muihinkin kaupunginosiin” ripoteltiin 200 ämpäriä, jotka sisältävät pääsylipun tapahtumaan. Vastaavanlaisia tempauksia on ollut kesän aikana enemmänkin. Lippuja on jaettu muun muassa Rock in the City- ja Hervanta Open Air -tapahtumiin.

”On suuri ilo, että voimme taas järjestää Saunan. Siksi halusimme jakaa hyvää oloa muillekin ja päädyimme lahjoittamaan nopeimmille ja valppaimmille täysi-ikäisille kansalaisille ilmaisen sisäänpääsyn festareille”, Sauna Open Airia järjestävän RH Entertainmentin toimitusjohtaja Riki Huhtala kertoo tiedotteessa.

”Hakametsän jäähallin parkkialue on meidän kotikenttämme ja sinne on kunnia-asia tuoda äärimmäisen laadukasta ohjelmaa. Sauna Open Airissa ei säästellä kansainvälisyydessä ja korkeatasoisuudessa.”

Kolmepäiväisessä tapahtumassa esiintyvät muun muassa Five Finger Death Punch, Bullet For My Valentine, In Flames, Turmion Kätilöt, Danko Jones, Skid Row ja otsikkokuvan Beast in Black. Festarin hiljattain julkaistusta aikataulusta kerroimme täällä.

Mikäli ämpärien etsiminen helteessä ei kuulosta hyvältä ajatukselta, tapahtumaan saa lippuja toki myös rahaa vastaan osoitteesta lippu.fi.

Lisää luettavaa