Huuhkajahuuma yltyy: Pukki sai jälleen uuden biisin – asialla suomiräpin konkariosastoa

Pietari ja RPK tekivät Kurvin Vauhdin avustuksella tribuutin Teemu Pukille ja Huuhkajille.

Huuhkajahuuman yltyminen on käsin kosketeltavissa suuren päivän aattona. Suomi kohtaa Liechtensteinin Telia 5G -areenalla Helsingissä huomenna kello 19. Tarunhohtoisen EM-kisapaikan kynnyksellä katseet kohdistuvat etenkin Norwichin hyökkääjään Teemu Pukkiin.

Pukki-biisejä on kuultu jo muutama, mutta painavan panoksensa aiheeseen antaa suomiräpin konkarit: Pietari räppää, RPK tuottaa ja biisi kantaa nimeä Paha Pukki. Single julkaistaan Roihis Musican kautta virallisesti huomenna, mutta musiikkivideo on katsottavissa jo nyt.

”Kuningaslajilla on aina ollut iso paikka sydämessäni ja maajoukkuetta on tullut tietenkin seurattua”, Pietari kommentoi.

”Nyt ollaan tilanteessa, jollaisesta ei vaikkapa kymmenen vuotta sitten osannut edes haaveilla. Ei tätä kunnolla tajua. Armenia voiton ja Pukin upeitten maalien jälkeen tuli vaa fiilis et mäki haluun osallistuu jotenkin enemmän tähän huumaan.”

Paha Pukki -biisissä tunnustetaan väriä: taustakuoro on koottu FC Kurvin Vauhti -joukkueen ultras-jäsenistä, joukkueen toiminnassa pitkään mukana ollut graffititaiteilija Trama vastaa digijulkaisun kansista, ja joukkueen kaikkien aikojen maalitykki Jotti ”Zanzi” Taival teki Tauskin kanssa musiikkivideon.

”Mun joukkue on viimeiset 20 vuotta ollut FC Kurvin Vauhti. Koen että Paha Pukki -laulu on Kurvin Vauhdin kontribuutio Huuhkajien historialliseen karsintaan.”

Katso video alta ja virittäydy pukkiparty-tunnelmaan.