Huumeongelmista kärsivä Bam Margera haastaa ystävänsä oikeuteen saatuaan potkut uusimmasta Jackass-leffasta

Jackass-elokuvan ympärillä kuohuu.

Margera vuonna 2010.
AOP

Bam Margera on haastanut tuotantoyhtiö Paramountin, Johnny Knoxvillen sekä Spike Jonzen oikeuteen saatuaan potkut neljännestä Jackass-elokuvasta.

Margeran asianajajien mukaan hänet pakotettiin kirjoittamaan sopimus, jonka mukaan hänen on pysyttävä kuivilla huumeista ja alkoholista elokuvan kuvausten ajan. Syytteen mukaan Margera pakotettiin allekirjoittamaan sopimus niin, ettei tämä päässyt näyttämään sitä asianajajilleen.

Margera allekirjoitti sopimuksen vuonna 2019 ollessaan vieroitushoidossa. Syytteen mukaan hänet pakotettiin allekirjoittamaan sopimus, sillä ilman sitä häntä ei olisi otettu elokuvaan mukaan.

Margera sai potkut elokuvasta vuonna 2020, kun hänen huumeseulannastaan löydettiin Adderallia. Adderall on amfetamiinisuolaa sisältävä lääkevalmiste, jota käytetään ADHDn ja narkolepsian hoitoon. Asianajajien mukaan Margeralla on ollut Adderalliin resepti jo kymmenen vuoden ajan.

Bam Margera on viime vuosina taistellut huume- ja alkoholiongelmansa kanssa myös julkisuudessa. Hän on julkaissut sosiaalisessa mediassa useita videoita, joissa kertoo sekavana, miten jatkuvat huumeseulannat tekivät hänen elämästään helvettiä, ja miten vihaa entisiä ystäviään.

Neljäs Jackass-elokuva tulee leffateattereihin lokakuussa.