Hyvää ja rehellistä suomiräppiä ei ole koskaan liikaa – esittelyssä Oskari Olematon

Oskari Olematon julkaisee debyyttialbuminsa.

Oskari Olematon julkaisee torstaina debyyttialbuminsa Puhdas Mieli. Ihan mistään valtavirtakamasta ei ole ainakaan painoksen koon perusteilla kyse, sillä levystä myyntiin lykätään ainoastaan 100 kappaleen kasettipainos.

Vaan kuka on Oskari Olematon? Miehen tiedote on sen verran rehellisen oloista tilitystä, että napataanpa siitä parhaat palat teillekin:

”Mul on pikkupojasta asti ollu palava halu tehdä musiikkia, mutta puitteet siihen on ollu aina tosi surkeet. Ajauduin räp-musiikin pariin jo nuorena ja se vei mukanaan tähän päivään asti.

Rupesin noin seittemän vuotta sitten työstämään levyä kaverin kanssa, joka sitten välirikon takia jäi julkaisematta kokonaan. Kyllä otti päähän, oli siihen pari vuotta uhrattu aikaa.

Sain työpaikan Levykauppa Äxästä vuonna 2013. Sitä kautta tuli uusia tuttavuuksia musiikin saralla ja sain mahdollisuuden ruveta tekemään taas sitä, mikä eniten päässä kiehto.

Nyt reilu pari vuotta myöhemmin on tää mun debyytti paketoitu valmiiks ja voin kertoa, että on mahtava fiilis. En osaa ees selittää sitä tunnetta mikä mut valtas, kun kuuntelin valmista versiota levystäni.

Levyn nimi ehkä kuvastaa sitä parhaiten, Puhdas Mieli. Tällä albumilla käsittelin kaiken paskan, mikä mun mieltä on painanu ja nyt on ”puhdas” olo kaikesta siitä. Pöytä on putsattu.”

Mukana albumilla on virailijoita kuten Sairas T, EZK, Heinis, OD Kokemus, SLS, Leni sekä Minttu. Levyltä on julkaistu tähän mennessä kaksi sinkkua, Musanipa sekä Tekonauru. Rumban anelujen ansiosta Oskari heitti eilen linjoille uuden Oskari Olematon -nimisen kappaleen. Sen voit kuulla alta ylimmäisenä. Sen alta löydät sitten jo aiemmin julkaistut sinkkubiisit.

Artistin kotisivut löydät täältä.