Ilouutisia teille, oi kotimaista räppiä arvostava yleisö: maahamme on saapunut juuri teille räätälöity uusi musiikkimedia

Finnish Urban Music elikkäs FUM.fi avasi virtuaaliset ovensa tänään.

19.09.2016

Finnish Urban Music eli FUM.fi on viimeisin lisäys Pop Median suureen mediaperheeseen, jota myös Rumba asuttaa. Tervetuloa!

FUM on Pop Median ja Summer Up -festivaalista tutun Mustonen & Hakala -yhtiön yhteinen luomus, jonka päätoimittajana toimii Teemu ”Pastori” Potapoff. Nimensä mukaisesti media keskittyy suomalaiseen urbaaniin musiikkikulttuuriin, eli kotimainen hiphop on saitilla näkyvästi esillä. FUM painottaa erityisesti viedotuotantoon, nopeisiin verkkouutisiin ja sosiaaliseen mediaan.

”Mitä sitten on kotimainen urbaani musiikki? Siihen ei ole yksiselitteistä vastausta. Se ei ole vain suomiräppiä, vaan se on poppia, kantria tai vaikkapa jopa iskelmää, kunhan siinä on kytkös rytmiin ja riimeihin”, kuvailee päätoimittaja Potapoff FUMin sivuilla.

”Me emme kumartele tiettyihin suuntiin ja pyllistä toisille, vaan edustamme kaikkia tämän niin monimuotoisen kulttuurin sisällä toimivia artisteja. Niin valtavirtaa kuin sitä uugeetakin. Sivuiltamme luet ja näet juttuja niin Cheekista, Spektistä ja Diandrasta kuin Eevil Stööstä ja Sairas T:stäkin.”

Sillä lailla! Rumban toimitus toivottaa tulokkaalle onnea, menestystä ja kaikkia hyviä asioita. Kuten Potapoff esittäytymistekstinsä päättää: ”Räppi on mahtavaa!

Lisää luettavaa