Isaac Senen sisääntulo on äärimmäisen vahva

Kirjoita Isaac Senen nimi ylös.

15.11.2019

Kun Isaac Sene julkaisi kesällä Kukaan ei tanssi niinku sä -kappaleen, arvioimme että biisistä voisi tulla hitaasti kypsyvä radiohitti. Tuolloin olisi vain ajankysymys, koska Senen homma kasvaisi isommaksi.

Anteeksi mertarantamme, mutta nyt se kuuluisa iso pyörä on lähtenyt pyörimään. Isaac Sene kiinnitettiin Etenee Recordsille, jota pyörittää DJPP ja rosterista löytyy artisteja kuten Vesala, Vesta ja Mouhous.

Kesäkuun jälkeen ei siis uutta biisiä julkaistu, laulajaa tosin kuultiin Yeboyahin ep:lla. Nyt ensimmäinen single on julkaistu levy-yhtiön kautta ja se on vahvaa tavaraa.

Isaac Senen Akryyli-kappaleessa on ajattomuutta. Kappale tuntuu haastavalta, mutta siihen uppoaa kuin pensseli maaliin. Pensseli sotkeutuu yhä useampaan maaliin ja lopputuloksena on taidetta, jota ei kannata sivuuttaa.

Hieman viipyilevä, mutta sielukas kappale osoittaa, että Sene on vahva ja omaperäinen artisti. Biisissä voi kuulla afrorytmiä, modernia rnb:tä ja hivenen sirkesalomaista suomisoulia.

Akryylia voisi kuvailla haastavaksi ensikostetukseksi suurelle yleisölle, joka antaa suuren lupauksen tulevasta. Saa nähdä, miten Sene tilaisuuden hyödyntää.

Tuekseen biisi sai aivan yhtä maalailevan musiikkivideon, jolla seikkailevat paitsi jutussa mainittu DJPP, niin myös Isaac ja Adileo Sene. Videon ohjauksesta vastaa Ima Iduozee.

Katso video alta.

Lisää luettavaa