Jaksaisiko joku laskea kirosanat haastattelusta, jossa Noel Gallagher kommentoi One Directionia?

05.11.2015

Aah, Noel Gallagher. Juuri kun musiikkikenttä näyttää käyvän tylsäksi, vanha Oasis-tähti tulee ja tykittelee muutamia huolella valikoituja kommentteja.

Esquire haastatteli kärttyisää muusikkoa muun muassa nykypäivän poptähdistä, ja tiivistetysti muotoiltuna Noelin mielestä koko porukka saisi suksia kuusikkoon. Karismattomia nynnyjä kaikki tyynni.

”Annapa kun kerron, missä mättää. Kuuluisuus menee hukkaan näissä paskahousuissa. Tai kaikissa muissa paitsi Kanyessä. Kun häntä katsoo MTV Awardsissa, tulee ajatelleeksi, että tämä kaveri voi jäädä, hän on ok”, Noel sanoi.

”Vaan välittääkö joku paskaakaan, mitä nämä nykypäivän poptähdet tekevät? Kuka välittää vittuakaan siitä, mitä joku One Direction tekee? Kusipäät, jokainen heistä päätyy vieroitukseen ennen kuin täyttävät 30.”

One Directionin lisäksi Noel kommentoi happamaan sävyyn muun muassa Adelea ja Ellie Gouldingia. Noelin mielestä heidän suosionsa on käsittämätöntä.

”Kuka heistä välittää! Kuuluisuus menee heissä hukkaan, kaikissa heidän korvamonitoreissaan ja sähköisissä röökeissään. Ja nimikkohajuvesissään, mitä ne tuovat joulumarkkinoille. Vitun paskiaiset.”

Sillä lailla. Samaan aikaan The Guardian uutisoi, että riitaisat Oasis-veljekset Noel ja Liam kykenevät tekemään yhteistyötä ainakin sen verran, että osallistuvat molemmat Oasis-dokumentin tekemiseen. Reunionia odotellessa.

Lisää luettavaa