Jesse haluaa antaa sinulle uuden levynsä ilmaiseksi – uskallatko tarttua tarjoukseen?

Rahalla saisi toisaalta korean vinyyliversion. Ota nyt kuitenkin tyypit ensin.

Kuva: Lauri Tujula

Kalifornia-Keke ja Stiletti-Ana ovat jälleen keskuudessamme. Konnakaksikko julkaisee uuden III-levynsä tänään, ja höveleitä miehiä kun ovat, albumin saa ladata ilmaiseksi bändin kotisivuilta. Uutuudesta on tarjolla rahaa vastaan myös tuplavinyylipainos.

Konnakaksikko on tehnyt levyprojektistaan helpon nakin myös kriitikoille, sillä kaksikko on arvostellutkin albuminsa itse.

”Uudella albumilla III Keke ja Ana todistavat kaikille maailman ihmisille todellisen voimansa. Tämän voidaan olettaa olevan vasta alkua yhtyeelle, mutta kyseessä on nyt jo arvioituna tämän vuosituhannen ehdoton helmi”, kirjoittavat artistit arviossaan.

”Kappaleet ovat täynnä nerokkaita ideoita ja koukkuja, uusia muotoja sekä tuoreita ajatuksia. On lähes uskomatonta miten syvästi Jesse tavoittaa lähes unohtuneen kulttuurisen tradition juurtuen aina ihmiskunnan alkuaikoihin, jolloin musiikin tarkoitus oli ensisijaisesti tanssittaa. Koko hoito on kuin omistettu tanssilattialle, auttamaan lisääntymisrituaaleissa, transsiin vaipumisessa ja ekstaattisessa juhlimisessa.”

Arvosanaksi parivaljakko antaa hengentuotteelleen luonnollisesti täydet viisi tähteä.

Ana ja Keke juhlistavat levyään toimittamalla dj:n pestiä tänään Helsingin Levykauppa Äxässä. Kaupassa nähdään myös keikkoja, kun lavalla vuorottelevat Death Hawks, Randy Barracuda ja Kim Curly. Varsinainen levynjulkkarikeikka soitetaan 17. toukokuuta Helsingin Kuudennella linjalla, jossa sielläkin nähdään vierailevina tähtinä Jimi Tenor ja Teemu Markkula. Molemmat tapahtumat ovat ilmaisia.

Kun katsot alta vielä Jessen uuden Terminator-videon, olet ottanut haltuun kaiken oleellisen uutta levyä silmällä pitäen. Näillä eväillä!