”Jos joku julkasi tänä vuonna kovemman räppilevyn, niin multa meni ainaki ohi” – Suomiräppäri laukoo suoraan mietteensä Emma-gaalasta

Gettomasa puhuu suoraan.

Andrei Kipahti

Gettomasa julkaisi viime maaliskuussa Chosen One -levyn. Rumban arvion aiheesta voit lukea täältä. Etenkin levyn pysäyttävä Pelkuri-kappale herätti runsaasti keskustelua, mutta myös koko levy keräsi kehuja ja hetken ajan Gettomasan nimi tuntui pyörivän vähän jokaisen huulilla.

Emma-gaalan hip-hop-ehdokkaista Gettomasaa ei kuitenkaan löydä. JVG hämmästeli asiaa Loop-kanavan haastattelussa, löydät linkin siihen alempaa. Gettomasa on toki PME Recordsin rosterissa, eli juurikin JVG:n levy-yhtiön omia miehiä. Sitä ei silti voi suoraan pitää ainoana syynä siihen, että JVG tätä asiaa pitää erikoisena. Miehet kun ovat itse kuitenkin ehdolla.

Gettomasa kommentoi asiaa varsin suorasanaisesti omalla Facebook-sivullaan. Facebook-postauksessaan Gettomasa kirjoittaa näin: ”Bro mis Chosenin Emma? Jos joku julkas tänä vuonna kovemma räppilevyn nii multa meni ainaki ohi. Mut kai ne spotifyluvut on sit se ultimaattine mittari…”

Samassa rytäkässä räppäri myös lupailee ottavansa ensi vuoden haltuun ja uutta musiikkia olisi luvassa jo piakkoin.

Tsekkaa FB-postaus alta. Samasta löydät aiemmin mainitun haastattelun.