”Jotkut asiat ovat niin henkilökohtaisia, että se on pelottavaa” – Nicki Minaj jakoi ensimmäisen trailerin tulevasta dokumenttisarjastaan

Tarkkaa julkaisupäivämäärää ei vielä ole ilmoitettu.

29.07.2022

Nicki Minaj on jakanut ensimmäisen trailerin tulevasta 6-osaisesta dokumenttisarjastaan, jonka tarkkaa julkaisupäivämäärää ei vielä ole ilmoitettu. Eilen artisti paljasti sosiaalisen median kanaviensa kautta, että kokonaisuus ilmestyy ”nopeammin kuin uskotkaan”. Sarjassa seurataan Nicki Minajin elämää ja matkaa kohti räppärin uraa.

Instagram-tilillään artisti kommentoi tulevaa dokumenttia näin: ”Otin aikaa hioakseni täydelliseksi tämän hyvin intiimin, sähköistävän, inspiroivan työn. Etsiessäni kotia tälle projektille en voi olla reflektoimatta mitä sisällytän dokumenttiin. Jotkut asiat ovat niin henkilökohtaisia, että se on pelottavaa. Tämä ei muistuta mitään, mitä ole nähnyt aikaisemmin, ja tarvitsen sitä, että tätä kohdellaan varovaisesti.”

Ensimmäisessä jakamassaan trailerissa Nicki Minaj nähdään nuorena ja tuntemattomana räppärinä, joka etsii suosiota ja kunnioitusta valtavirta-hiphopin kentällä, jossa ei paljoa naispuolisia räppäreitä liiku. ”En koskaan halunnut lukeutua valtavirtaan”, Nicki Minaj lausuu trailerissa. ”Valtavirta tuli minun luokseni.”

Katso Nicki Minajin Twitterissä jakama trailer alta.

Lisää luettavaa