Julkinen vetoomus: Vaadimme, että Weird Al Yankovic kutsutaan maailmankiertueellaan esiintymään myös Suomeen

Weird Alin maailmankiertue piipahtaa syyskuussa Norjassa, Tanskassa ja Ruotsissa.

Alkusyksystä tarjoutuu eurooppalaisille harvinainen mahdollisuus nähdä huumorimuusikko ”Weird Al” Yankovic konsertissa, kun mies saapuu rapakon takaa valloittamaan muutakin maailmaa. Yankovic ei ole usein esiintynyt Yhdysvaltain ulkopuolella, ja mies heittikin ensimmäisen mini-kiertueensa Euroopassa vasta vuonna 2010.

Suomalaisittain on kuitenkin huomattavaa, että kotimaamme on jäämässä ilman Weird Al -annosta. Kaveri on nimittäin nettisivujensa mukaan esiintymässä syyskuun lopulla muun muassa Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa jopa kahdesti, mutta Suomea ei keikkalistalta löydy. Suomalaisfaneille lähin konsertti järjestetään Tukholman Gröna Lundissa 24. syyskuuta.

Kiertuepäivien välillä on kuitenkin taukoja, joten kaikki toivo ei ole menetetty! Jos haluat kulttiartistin Suomeen, tykkää tästä uutisesta, niin siinä näkyy keikkajärjestäjille selkeää dataa siitä, että kysyntää olisi. Haluamme Weird Alin!

Mandatory World Tour -kiertue käynnistyy 12. toukokuuta Las Vegasin Planet Hollywoodista ja jatkuu hamaan tulevaisuuteen, sillä Australian ja Uuden-Seelannin keikkapäivät ollaan julkistamassa vasta lähiaikoina.

Viime vuonna ilmestynyt, Weird Alin 14. studioalbumi Mandatory Fun sai runsaasti huomiota mediassa, ja albumista tulikin miehen pitkän uran ensimmäinen listaykkönen Yhdysvalloissa. Koska Weird Alin levytyssopimus loppui Mandatory Funiin, on hän sanonut, että albumi jää todennäköisesti viimeiseksi perinteiseksi levyjulkaisuksi. Tässä vielä tuoreimman albumin kappale Tacky, joka on tietysti parodia Pharrell Williamsin Happy-hitistä.

Lisää luettavaa