Justin Bieber jatkaa kiertuettaan kasvohalvauksen jälkeen – tuleva Suomen-keikka näyttäisi toteutuvan

Kanadalaisartisti kertoi kesäkuussa sairastuneensa harvinaiseen Ramsay Huntin oireyhtymään.

Justin Bieber keskeytti maailmankiertueensa kesäkuussa ikävien terveysongelmien vuoksi. Kanadalaispoppari kertoi sairastuneensa harvinaiseen Ramsay Huntin oireyhtymään, jonka johdosta laulajan kasvot ovat halvaantuneet toispuoleisesti. Kerroimme asiasta lisää täällä.

Bieberin tilasta ei ole julkaistu tarkempia tietoja, joten on epäselvää, kärsiikö laulaja yhä halvauksesta ja oireyhtymästä. Rolling Stonen haastatteleman lääkärin mukaan vain noin 80 prosenttia sairastuneista paranee täysin, ja palatuminen voi viedä kuukausia tai pidempään.

Eilen julkaistun tiedotteen mukaan popparin kiertue kuitenkin jatkuu.

Artistin seuraava keikka on Italiassa 31. heinäkuuta, jonka jälkeen laulaja saapuu Pohjoismaihin. Tämänhetkisen tilanteen perusteella näyttäisi siis siltä, että Bieberin konsertti Helsingin Kaisaniemen puistossa 9. elokuuta toteutuu. Keikalle saa yhä lippuja, alkaen hintaan 129 euroa. Laulaja on esiintynyt Suomessa viimeksi vuonna 2016.

Bieberin keikkakalenteri näyttää kovin täydeltä aina maaliskuun loppuun asti, minkä lisäksi edessä ovat vielä kesäkuussa sairauden vuoksi siirretyt Yhdysvaltain-keikat. Toivottavasti laulaja malttaa myös levätä ja toipuu tilastaan täysin!

Lisää luettavaa