Justin Timberlake tarjoilee ensimmäistä maistiaista tulevalta levyltään ja meininki on kuin scifi-sarjasta

Se on TT, eli Timbaland ja Timberlake.

05.01.2018

Kuten kirjoitimme Justin Timberlakesta keskiviikkona, laulajalta tulee uusi levy helmikuussa. Nyt saadaan ensimmäinen single ja se varmasti yllättää kaikki.

Laulajan levystä spekuloitiin aluksi kantrilevyä ja myöhemmin tuli tieto, että kantrilaulaja Chris Stapleton vierailee levyllä. Tämän lisäksi trailerissa oli kuultavissa pieniä kantrivaikutteita ja myös levyn nimi, Man Of The Woods puhui asian puolesta.

Tänään kaiken piti selvitä, mutta Timberlake julkaisikin jotain aivan muuta. Uudella Filthy-singlellä ei ole metsästä saati kantrista tietoakaan, vaan nyt ollaan futuristisissa tunnelmissa.

Tämä voisi olla yksi lyhyt Black Mirror -sarjan jakso. Poptähti on yhtäkkiä teknologia-guru ja sijoittajat ihastelevat Timberlaken luotsaaman robotin suorituksia. Kappale itsessään on rnb:tä, mutta teemaan sopivin tehostein.

Onneksi tosin Black Mirror -viittaus ei tarkoita tässä tapauksessa mitään ikävää. Ellei Timberlakella ole jatko-osan verran ässää hihassaan ja robotti jatkaisi tarinaansa vielä kauemmin. Mahdollisesti Timberlake myös kanavoi itseään robotin kautta, onhan levyn kannessakin nähtävissä laulajista kaksi puolta. Tämä kansikuva on jutun artikkelikuvana.

Ilmeisesti sinkkuja tulisi ennen levyn julkaisua vielä ainakin kolme. Joten elämme mielenkiintoisia aikoja. Filthy avaa pelin nyt yllättävällä tyylillä.

Katso Mark Romanekin ohjaama video alta.

Lisää luettavaa