Justin Timberlake on tekemässä paluun musiikin pariin – tyyli vaihtumassa yllättäen kantriin?

Vuosi 2018 vaikuttaa musiikillisesti oikein hyvältä.

03.01.2018

Justin Timberlaken paluu studio-albumien pariin viiden vuoden tauon jälkeen ei varmasti yllätä ketään. Laulaja valittiin Super Bowlin väliaikaesiintyjäksi ja Timbaland vihjaili asialla jo viime vuoden alkupuolella. Tämä kaikki puhui uuden musiikin puolesta.

Ainoa yllättävä asia on se, että Justin Timberlaken tuleva levy olisi huhujen mukaan kantria. Man Of The Woods -levystä julkaistiin traileri ja tämän perusteella aivan tyylipuhtaasta kantrilevystä ei ole kyse, mutta kieltämättä elementtejä kantrista on havaittavissa. Perjantaina 5.1. julkaistaan levyn ensimmäinen single, joten se antanee hyvän kuvan siitä, mitä on luvassa.

Iloisia ajatuksia herättänee se, että levyn parissa häärää nähtävästi Pharrell Williams, jonka kanssa Timberlake teki ensimmäistä soololevyään Justified. Todennäköisesti myös luottotuottaja Timbalandilla on näppinsä pelissä, kuten jokaisella sooloalbumilla tähän mennessä. Ainakin trailerin ensimmäisessä biisinäytteessä kuuluu hyvin Timbalandille tyypillistä tuotantoa.

Man Of The Woods julkaistaan 2. helmikuuta ja ensimmäinen single saadaan siis nyt perjantaina. Trailerilla Timberlake kertoo, että häntä ovat tätä albumia tehdessä inspiroineet hänen vaimonsa ja lapsensa, sekä se mistä hän on kotoisin. Timberlake on Memphisistä kotoisin, joten kun nämä kaikki palaset yhdistää paikalleen, niin luvassa on varmasti sielukasta materiaalia.

Katso traileri alta ja sen alta Timberlaken Instagramissa julkaisema kuva, joka on mahdollisesti levyn tuleva kansikuva. Sitä ei ole vielä varmistettu.

📷 @ryanmcginleystudios

Henkilön Justin Timberlake (@justintimberlake) jakama julkaisu

Lisää luettavaa