Juuri debytoineen räppärin tähdittämä lyhytelokuva kuvaa aikuistumisen haasteita

Lyhytelokuvan lisäksi artisti julkaisi äskettäin myös debyyttialbuminsa.

21.10.2018

Ghanalais-saksalaisen rap-artistin Serious Kleinin tähdittämä lyhytelokuva The Seed (2018) (suom. siemen) kuvaa aikuistumiseen liittyviä haasteita. Elokuvan on ohjannut berliiniläinen I AM HERE -kollektiivi, johon kuuluvat ohjaajat Maik Schuester sekä Max Paschke.

Yhteistyö sai alkunsa, kun Serious Klein tapasi ohjaajat Dortmundissa, Saksassa. Räppärille oli alusta alkaen selvää, että hän haluaisi tehdä videon yhdessä ohjaajien kanssa, ja muutamaa vuotta myöhemmin syntyi lyhytelokuva The Seed, joka on pohtiva, episodimainen kuvaus aikuisuuden mukanaan tuomista haasteista ja myös siihen liittyvistä houkutuksista.

Lyhytelokuva kuvattiin 11 päivän aikana Ghanassa, vuosi sen jälkeen, kun Serious Kleinin isä oli menehtynyt. Elokuvassa nähdään myös räppärin pikkuveli, äiti, täti, setä sekä laajemmin koko yhteisöä.

Serious Klein esittää lyhytelokuvassa myös omat kappaleensa Junior sekä These Days, joista molemmat löytyvät hänen perjantaina 19. lokakuuta ilmestyneeltä debyyttialbumiltaan You Should’ve Known.

Lyhytelokuvan voit katsoa alta. Albumi taas löytyy suoratoistopalveluista.

Lähde: The Fader

 

YouTube video

Lisää luettavaa