Kaleidobolt lähtee valloittamaan Eurooppaa ja julkaisee uuden albumin – ensimmäinen kappale ja musiikkivideo ennakkonäytössä Rumbassa

Happorokkia, monimutkaisia rakenteita ja raskasta rokkia saadaan taas toukokuussa levyn mitalla.

Vuonna 2014 perustettu Kaleidobolt soittaa omintakeista progerokkia psykedeelisillä vaikutteilla. Teräviä riffejä, vauhdikasta menoa ja energiaa näiltä kavereilta ei ainakaan puutu.

Voimatrion viimeisin, vuonna 2019 ilmestynyt kehuttu Bitter saa pian seuraajan, sillä neljäs albumi This One Simple Trick ilmestyy 6. toukokuuta. Albumin on tuottanut ja miksannut Niko Lehdontie, jonka kanssa bändi on työskennellyt aiemminkin. Levy on ensimmäinen, jolla uusi rumpali Mårten Gustafsson on mukana.

”Hän on tuonut bändiin erittäin luovaa musiikillista ajattelua, jonka sivutuotteena on syntynyt uudenlaista viihdettä ja jopa humoristisia makupaloja yhtyeen ystäville”, basisti Marco Menestrina kommentoi.

Albumin ensimmäinen single I Should Be Running julkaistaan virallisesti perjantaina, mutta se on Rumban ennakkosoitossa tästä päivästä lähtien. Räyhäkkäisiin mittoihin kasvavasta kappaleesta on tehty myös musiikkivideo, jota voisi kuvailla jopa minielokuvaksi.

Menestrinan ohjaaman ja editoiman videon alussa nähtävä rauhallinen illanvietto eskaloituu pian yllättävällä tavalla, joten nyt ei kannata lopettaa katsomista sen tavallisen puolentoista minuutin jälkeen! Harvoin näkee musavideoita, joissa ääni ja kuva tukevat toisiaan näin hienosti.

Huippuunsa viritetyksi ja arvaamattomaksi livebändiksi kuvailtu Kaleidobolt kiertää Eurooppaa huhti-toukokuussa Sacri Montin kanssa. Suomessa yhtyeen voi nähdä seuraavan kerran 11.3. Helsingin Kuudennella Linjalla. Levynjulkkareita juhlitaan puolestaan Helsingin Ääniwallissa 4. kesäkuuta.

Katso päräyttävä musiikkivideo alta:

YouTube video

Lisää luettavaa