Kallion rouhein rokkipartio tekee paluun – uusi kappale ennakkosoitossa Rumbassa

Jericho Fuzz julkaisee uutta musiikkia.

04.02.2021

Jericho Fuzz on tehnyt paluun!

Vuosien ajan hiljaiseloa viettänyt, Kallion kaupunginosaan yhdistetty Jericho Fuzz on herännyt ruususen unestaan ja yhtye on viimeistellyt koronakurimuksen aikana tulevan pitkäsoittonsa.

Nyt on vuorossa ensimmäinen single tulevalta levyltä. Täyspitkä albumi ilmestyy myöhemmin tänä vuonna.

Uudesta Save the Witch -kappaleesta tiedote maalailee näin:

Save the Witch palauttaa mieleen tärkeät arvot ihmisyydelle. Älä tuomitse toista kuolemaa, sillä se ei ole ihmisen tehtävä päättää toisen elämästä. Vain luoja voi päättää elämästä ja kuolemasta. Kappaleen tapahtumat sijoittuvat noitavainojen aikoihin. Periaatteessa tapahtumat voisivat yhtä hyvin olla tapahtunut nykyaikanakin. Maalittamista ja toisen ihmisen kiduttamista tapahtuu vielä nykypäivänäkin, mutta eri tyyppisissä asiayhteyksissä. Olisi tärkeätä muistaa olla tuomitsematta erilaisia ihmisiä ja edes vähän yrittää ymmärtää, ja että meitä on moneen junaan ja osa jää jo asemalle. Kun kuulet ystäväsi laulavan roviolla ”Somebody save me, I never played those dirty games”, on aika kaivaa paloletkut esille ja sammuttaa vihan liekit.”

Jericho Fuzzin muodostavat yhä sen ydinjäsenet eli Suho Superstar (laulu), Mike Acid (kitara), Tim Torpedo (basso) sekä Moses Psychosis (rummut).

Katso video alta.

Videon ovat tehneet Taru N. Hohtonen, GL Prod, Suho Superstar sekä Emmi Yli-Savola. Sillä nähdään pätkiä Häxan-elokuvasta vuodelta 1921.

Lisää luettavaa