Kamasi Washington, Kevin Morby, Moses Sumney… Flow julkisti pallolavan ohjelmiston!

Balloon 360° -lava on lastattu laatumusiikilla.

05.04.2018

”Pallolava” eli pallokattoinen ja ympyränmuotoinen Balloon 360° on muodostunut yhdeksi Flow-festivaalin maamerkeistä. Intiimillä ja rakastetulla lavalla on nähty lukuisia puhuttelevia keikkoja ja villeiksi äityneitä tansseja. Flow on julkistanut, ketkä nähdään 10.–12. elokuuta kyseisellä lavalla.

Pallolavalle paluun tekee vuonna 2016 huikean keikan soittanut Kamasi Washington. Jazzmuusikko esiintyy huippumuusikoista koostuvan bändinsä kanssa ensi kesän festivaalilla kaksi kertaa. Losangelesilainen saksofonisti julkaisi debyyttialbuminsa, kolmituntisen The Epicin vuonna 2015 ja oli mukana niin ikään Flow’ssa esiintyvän Kendrick Lamarin To Pimp a Butterfly -albumilla (2015). Washington julkaisee toisen albuminsa tänä vuonna.

Muita pallolavan esiintyjiä ovat jo aiemmin Flow’hun kiinnitetty folkrokkari Kevin Morby, kamaripoppari Moses Sumney, psykedeeliset ranskalaiset The Liminanas, Nordic Music Prizen saanut Susanne Sundfør, elektropoppari Anna of the North, afrosoulin ja afrobeatin veteraani Orlando Julius yhdessä The Heliocentrics -yhtyeen kanssa sekä kongolainen Kokoko!.

Lavalla koetaan taas jos ei ainutkertaisia niin ainakin harvinaisia tapauksia, kun trumpetisti Jukka Eskola esiintyy UMOn kanssa, Yona yhdessä Lumous-jousikvartetin kera ja Lau Nau nähdään Pekko Käpin, Matti Byen, Samuli Kosmisen ja 20-henkisen kuoron kanssa.

Muut julkistukset ovat Olli Ahvenlahti New Quartet, Mopo, Lxandra ja Karina.

Koko tähänastinen esiintyjälista, päiväkohtainen ohjelma ja lisätietoa esimerkiksi lipuista löytyy Flow’n kotisivuilta.

Lisää luettavaa