Karvanopat heiluvat, kun kultainen Antti Tuisku laulaa kesäkumista

Onko tässä Tuiskun viimeinen kappale ennen taukoa, joka alkaa Provinssin keikan jälkeen?

Youtube

Kuten uutisoimme, Antti Tuisku on tämän vuotisen kesäkumikampanjan kampanjabiisin tekijä. Nyt Kumipuku-kappaleesta on julkaistu video ja kuten Tuiskun videoilla on viime aikoina ollut tapana, se ei ole tylsimmästä päästä.

Tämä on toinen kerta, kun Tuisku esittää kesäkumikappaleen. Viime kerrasta on vierähtänyt jo 11 vuotta, kun Tuisku esitti yhdessä Mariskan kanssa Hyppää kyytiin -kappaleen. Kenties tämä tuore video sisältää pienen tribuutin vanhalle biisille, koska Tuisku ajelee pitkin kyliä.

Videolla seikkailee sekä nörttimäinen, että kultainen Antti Tuisku. Mielenkiintoisena yksityiskohtana auton kanssa ei hurjastele Anatude, vaan Anarude.

Kappaleesta Tuisku kertoo seuraavasti:

”On suuri kunnia olla mukana Kesäkumi-kampanjassa, sillä se puhuu erittäin tärkeän asian puolesta. Toivottavasti tänäkin kesänä kaikki muistavat tilanteen tullen laittaa sen kumipuvun päälle.”

Biisi on hyvin tyypillistä Tuiskua ja sen tuotannossa on häärinyt Jurek, sekä Kalle Lindroth. Videon ohjauksesta vastaa Elias Koskimies ja videon voit katsoa alta.