Katalonialaisen supertähden kolmas kokopitkä on kunnianhimoinen pop-albumi

Rosalían uutta levyä on odotettu.

19.03.2022

Laulaja ja musiikintekijä Rosalía julkaisi eilen kolmannen albuminsa nimeltä Motomami. Kokonaisuudelta löytyvät jo aiemmin julkaistut kappaleet Chicken Teriyaki, Saoko sekä La Fama, jossa vierailee The Weeknd, sekä viimeisimpänä juuri ennen albumin julkaisua singlenä ja musiikkivideona ilmestynyt Hentai.

Erittäin laadukkaaksi ja moniulotteiseksi hiottu pop-musiikin rajoilla leikittelevä albumi sisältää peräti 16 kappaletta, joiden parissa ei ainakaan kyllästymään pääse. Albumi sisältää yllättäviä kokeellisia koukkuja, suoraan tanssihalujen ytimeen iskeviä vietteleviä rytmejä sekä perinteistä ja modernia sekoittelevia lähestymistapoja, jotka oikeuttavat mennen tullen Rosalíasta käytettävän supertähti-nimityksen.

Melkoinen matka on kuljettu vuodesta 2017, jolloin artistin perinteisemmin flamencon kategoriaan istuva debyyttialbumi ilmestyi: nyt ollaan jo siinä pisteessä, että Rosalían viimeviikkoinen soolodebyytti Saturday Night Livessä oli siinä mielessä historiallinen, että hän oli ohjelman ensimmäinen kokonaan espanjaksi esiintynyt artisti.

28-vuotias katalonialainen Rosalía nousi suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2018 julkaistun toisen albuminsa myötä, ja on lähivuosina tehnyt yhteistyötä muun muassa Travis Scottin ja The Weekndin kanssa. Voit kuunnella uuden levyn kokonaisuudessaan alta, sekä katsoa artistin eilen ilmestyneen musiikkivideon Candy-kappaleeseen.

Lisää luettavaa