”Keikkailin paljon, tuli suosiota ja saavutin unelmoimiani asioita, mutta voin henkisesti huonosti” – Isaac Sene teki kappaleen hektisen kesän jäljiltä

Oon vaan mä -biisissä otetaan etäisyyttä julkisuuden värittämään elämään.

19.11.2022

Isaac Sene jatkaa syyskuussa ilmestyneen Coco elämä -kappaleensa linjaa eilen julkaisemallaan uudella Oon vaan mä -biisillään – jälleen ollaan omien sisäisten toiveiden ja motiivien tutkimisen äärellä, tällä kertaa kuitenkin suuren suosion jälkeensä jättämien seurausten näkökulmasta. Siinä missä Coco elämä -kappaleessa Isaac Sene kurotteli itsevarmasti kohti tähtiä, Oon vaan mä -biisillä hän laskeutuu pohdintojen äärelle, joissa otetaan nimenomaan etäisyyttä yltäkylläisyyksien täyttämään elämään.

”Tämä kappale syntyi puolivahingossa aika tunnesotkuisen kesän lopulla”, Isaac Sene kertoo. ”Keikkailin paljon, tuli suosiota ja saavutin monia unelmoimiani asioita, mutta tuntui että kaikki ei ole kunnossa ja voin henkisesti huonosti. Kuuntelin tätä biittiä yksin keskellä peltoa Siilinjärvellä ja siinä hetkessä tajusin, että tässä mun on hyvä olla. Kirjoitin siitä tunteesta.”

Kappaleen klubivetoisen soundin kerrotaan viitoittavan artistin tulevaa suuntaa, joilla samaa estetiikkaa tullaan tutkimaan lisää. Biisin tuotannosta löytyvät Steezy Joe, Okko Saastamoinen, Victor Nordis ja Yrjänä.

Katso alta biisin musiikkivideo, jonka on tehnyt Lucas Sene.

Lisää luettavaa