Kingston Wallin uran viimeinen studioalbumi ilmestyy huomenna erikoisversiona – muutakin nannaa KW-faneille luvassa

Tri-logya erikoisversiona.

14.03.2024

Kingston Wallin viimeiseksi jäänyt studioalbumi III – Tril-ogy ilmestyy huomenna suoratoistopalveluihin sekä vinyyliversiona.

Ykkös- ja kakkosalbumit ilmestyivät uudelleenmiksattuina ja masteroituina viime vuonna. Albumit on tehty oman aikansa studiotekniikan ehdoilla, joten II ja III – Tri-Logy -albumien äänityksiin osallistunut ja yhtyeen livemiksaajana toiminut Robert Palomäki päätti uudelleen miksata koko albumitrilogian.

”Nyt kun koko trilogia on 30 vuotta myöhemmin saatu uudestaan soimaan, helpottaa huomata olevansa itsekin fiiliksissä tilanteesta. Rohkea taidetoiminta kantaa ja kestää – se lisää ymmärrystä ja uudenlaisia merkityksiä. Onneksi tuli tehtyä, siitä kiitokset musadiggareille sekä mainiolle työryhmälle”, iloitsee Kingston Wallin rumpalina tunnettu Sami Kuoppamäki.

Vuonna 2019 nähty ja koettu Kingston Wall by JJylli, Kuoppis & Brothers von Hertzen -kiertueen konserttitaltiointi esitetään Lasipalatsin juuri remontoidussa Bio Rexissä torstaina 28. päivä maaliskuuta. LisäksiKingston Wallin musiikki herää henkiin 5. päivä joulukuuta Helsingin jäähallissa järjestettävässä Music of Kingston Wall -konsertissa.

Lisää luettavaa